Hoe werkt het?

  • Als je een paar keer mee wilt trainen of wilt komen kijken naar een wedstrijd, of je wilt meer informatie, neem dan even contact op met een van de trainers of via mail : [email protected]. Na 3 keer meedoen met een training horen we graag van je of je lid wilt worden van The Blokes, of dat je voor iets anders gaat kiezen.
  • Je kan lid worden door op deze website het formulier in te vullen bij het kopje Ja, ik word lid.
  • Het lidmaatschap wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd.
  • Opzeggingen moeten schriftelijk of per mail ( [email protected]) aan de secretaris (zie contact) worden doorgegeven. Dit dient voor 30 november te gebeuren; hierna gaan we er vanuit dat jij of je zoon/dochter lid blijft en wordt er weer contributie voor het komende jaar in rekening gebracht.
  • De vereniging maakt voor de bezetting van de bar en het scheidsrechteren van de wedstrijden gebruik van de leden van de vereniging. Voor de jeugdleden onder de 18 jaar zal dit één van de ouders zijn. Er wordt verwacht dat iedereen 2x een dagdeel of wedstrijd voor zijn rekening neemt. Diegene die nog nooit of nog niet vaak een bardienst heeft gedraaid zal met een ervaren lid gekoppeld worden en voor het scheidsrechteren zal alleen een lid ingepland worden die thuis is in de regels van onze sport.

We adviseren je voordat je lid wordt van The Blokes om onderstaande documenten goed te lezen.