BeeBall

Ben je jonger dan 9? Dan is er een plek voor je in ons BeeBall team!

BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor jongens en meisjes vanaf 5  jaar. Door kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig in het spel betrokken en zijn zij volop in beweging.

Bij BeeBall staan teamgeest en sportiviteit voorop. Door het spelen van BeeBall raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen. Op speelse wijze maken de kinderen zich snel eigen met de technische vaardigheden van honkbal en softbal.

BeeBall is door de eenvoud van het spel en dynamiek in het bijzonder geschikt voor de jongste jeugd, waardoor jongens en meisjes gezamenlijk met veel plezier BeeBall kunnen spelen. BeeBall kent geen competitie, maar er worden regelmatig toernooien in de regio georganiseerd waar onze jongste spelertjes in de praktijk brengen wat ze geleerd hebben. Zodra spelers  voldoende spelniveau ontwikkeld hebben kunnen ze instromen (vanaf 8 jaar) in het pupillen team en gaan dan ook deelnemen aan de pupillen-competitie, veiligheid en spelplezier voor de speler staan hierbij voorop!

Ken je iemand die wel een gezellige, maar ook stoere sport kan gebruiken? Stuur ze dan naar de trainingen!

  • Tijdens het seizoen (april – september) trainen we op het softbalveld op woensdag van 18:00 tot 19:00 uur.
  • Buiten het seizoen (januari t/m maart) trainen we in de zaal
  • De competitie duurt het hele jaar, met regelmatig toernooien op zaterdag (8-10 per jaar).
  • Tijdens de grote vakantie is er in de 2de t/m 5de week geen training. Tijdens de overige vakanties gaan de trainingen gewoon door in overleg met de leiding!
  • Bij slecht weer wordt de training afgelast i.v.m. de leeftijd van de spelers.
  • Het is bij onze club de gewoonte om na een training of wedstrijd te douchen.

Wil je een keer meedoen, neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.